2015-08-10 09:24:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Dolgozni és pihenni is szeretne

Napi horoszkóp augusztus 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A bolygók ma elsősorban az önérvényesítéshez, és az alkotó munka eredményességéhez segítik hozzá. Ötleteivel sikereket arathat, szorgalmával, tehetségével felhívhatja magára a figyelmet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ezernyi dolga akad, nagy a lótás-futás, egyszerre több helyen kéne jelen lennie, megbízásokat, feladatokat megbeszélnie – ám a nap önnek is csak 24 órából áll... Ne izguljon, ha pár dolog holnapra marad!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy hirtelen elhatározással egy nagy üzlet kellős közepén találhatja magát. Jót tesz önnek, ha a mély vízbe dobják, kitűnően feltalálja magát a legképtelenebb helyzetekben is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Fáradt, mert csak keveset aludt. Nem is alvás volt az, hanem csak hánykolódás... Úgy érzi, egész nap csak nyűglődik? Sajnos mások is ugyanúgy szenvednek, mint ön, nem is remélhet önfeláldozó segítséget...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Megint idősebb lett egy évvel, és bár az ünneplés nem marad el, mégis fájdalmas az idő múlása. Ne vegye személyes sértésnek, hogy a természet törvényei önre is vonatkoznak, inkább törekedjen rá, hogy lélekben fiatal maradjon!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A látszat néha csal: a túl kedves emberekben lehet, hogy csalódnia kell. Ha a partneréről pletykát hallana, inkább győződjön meg a tényekről a saját szemével, mintsem higgyen a rosszindulatú közléseknek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Lehet, hogy rosszul döntött, mert nem volt kitől tanácsot kérnie. Nincs más választása, vállalnia kell az esetleges következményeket, legyenek azok kellemesek vagy kellemetlenek. Ha szeret a társaság középpontjában lenni, ma lesz rá lehetősége.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Végre visszanyerte az önbizalmát, és a szokásos talpraesettségével intézheti az ügyeit. A változásokhoz ma nehezebben tud alkalmazkodni. Este nehezen fogja tudni elkerülni párjával a lelkizést.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sajnos váratlan akadályokkal is számolnia kell, nem megy simán a tervei megvalósítása. Falakba ütközik, kénytelen lesz veszekedni, vitatkozni, most még azok is cserben hagyják, akikre eddig mindig számíthatott. Még az is megfordulhat a fejében, hogy mindent felad.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Dolgozni és pihenni is szeretne, lehetőleg a kettőt egyszerre. Ha szerencsés, akkor olyan elfoglaltsága van, amelyet a szabad levegőn is tud végezni. Ha ideje engedi, vegyen ki egy-két szabadnapot, a pihenéssel most csak nyerhet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sajnos a békülés csak látszat, újra veszekedésekbe bonyolódhat a párjával. Ráadásul nem biztos, hogy önnek van igaza, sőt, voltaképpen nincs egyetlen kizárólagos igazság a Földön – ezt önnek is tudomásul kellene vennie.

Halak: II. 19. - III. 20.
Változtatni kellene az életmódján és az étkezési szokásain. Vigyázzon, mert ebben az időszakban könnyebben hízhat, kerülje a zsíros, a füstölt, a túl édes és a túl sós ételeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: